Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Święta, czas refleksji. Coraz ciekawiej się żyje u Nas na osiedlu. Ktoś się schlał na Wigilię i na pamiątkę zostawił na chodniku dziedzińca swoje wymiociny, biały pudel załatwia się na "zieleni" dziedzińca, a właścicielka czeka aż skończy i odchodzi jakby nic się nie stało. Splendor pełną gębą. Ciekawe co Nas czeka w nadchodzącym 2017 roku?
Pozdrawiam wszystkich.
No, jak zawsze, wszystko, co ciekawe omija mnie ;-)
Będzie dobrze :-) I tego życzę nam wszystkim.
Uuuuch, żeby Pan Sąsiad ciszej kichał, ech....
Wystrzeliwanie fajerwerków z balkonu na środek dziedzińca też kiepski pomysł.. Wyobraźnia ludzka nie zna granic. Oby nikt fajerwerkiem nie oberwał w mieszkaniu, bo śmieci na środku dziedzińca znów będą leżały tydzień jak rok temu.
No niestety takie uroki mieszkania w bloku ludzie czego sie spodziewaliście ??? Trzeba było kupic dom na wiosce wtedy byście mieli ciszę i spokoj. Może mam isc do sąsiadów i poprosić żeby ciszej dziecko płakało?? Albo ktos muzykę przyciszył?? Albo ciszej sie śmiał?? Paranoja! Nie jest to duże osiedle, ściany sa cienkie i wszystko słychać. Trzeba byc wyrozumiałym. A jak komuś cos nie pasuje to mozna zawsze przenieść sie do lasu
Pozdrawiam i życzę każdemu z Was na Nowy Rok 2017 Wszystkiego dobrego !
Tak czy inaczej kultura i szacunek wobec siebie obowiązywać powinien. To nasze osiedle i my o nim świadczymy.
Lepszego 2017
O hałasy mi nie chodzi, ponieważ sam pewnie generuję ich sporo. Taka akustyka obiektu i trudno. Liczę się, że słyszę gdy u kogoś jest głośniej i ktoś ma to samo gdy głośniej jest u mnie. Boli mnie jednak gdy ktoś nie dba o wspólny teren wewnątrz osiedla, ponieważ tak jak napisał Lukasz Cz to nasze osiedle i korzystamy z niego wspólnie.
Dokładnie - wszystko w granicach zdrowego rozsądku, bez względu na to czy to blok, dom czy las.
Macie rację
Czy ktoś z Państwa wie, co tak okrutnie u nas buczy od wczoraj? Maszyna? Klimatyzacja?
Raczej sprzęt oddymiający z garażu. Wczoraj w nocy była tu straż pożarna z tego powodu i wyciąg chodził do rana. Pytanie tylko dlaczego włączył alarm ppoż. W każdym razie coś się działo.
Dziękuję.
w nocy z soboty na niedzielę, po zauważeniu wozu strażackiego dzwoniłem na straż pożarną czy mamy się czego obawiać - nie mieliśmy, była to awaria systemu pożarowego.
Awaria systemu pożarowego jest juz nie pierwszy i na pewno nie ostatni raz.. Tylko teraz pytanie jak długo trzeba czekać aż ktoś wyłączy te turbiny przeraźliwie głośne. Teraz zima nikomu aż tak nie przeszkadzały ale latem jest mega utrapieniem. I kto zapłaci za ich bezcelowy czas pracy a chodzily ponad 12 h ?
Ostatnio edytowany przez Piotrek (2017-01-10 21:10:31)
Strony: 1